home about contact
Wie zijn wij?

 

Ruud Groenteman         Anne Marieke Den Haan                 

Met veel plezier werken wij samen in onze maatschap Den Haan & Groenteman. Onze samenwerking levert zowel voor de cliënten als voor onszelf een meerwaarde op en kenmerkt zich door voortdurende reflectie, dubbele deskundigheid en extra energie. Mediations doen wij bij voorkeur samen. Voor scheidings- en omgangsbemiddeling is dat regel. Onze persoonlijke expertises vullen elkaar bijzonder goed aan. Dat vergroot de kansen voor cliënten om tot een positief resultaat te komen. Ook trainingen begeleiden wij met z'n tweeën. Deelnemers evalueren onze trainingen als zeer inspirerend.


drs. Anne Marieke den Haan

Ik ben pedagoge, coach en trainer
. Ik heb veel ervaring in het spanningsveld van bestuurders, directies, professionals en cliënten binnen het onderwijs. Ik heb vele coachingstrajecten uitgevoerd binnen bedrijven.  Mensen stimuleren om op een andere manier naar hun situatie te kijken vind ik één van de mooiste aspecten van mijn werk. Het raakt me altijd weer dat mensen in staat zijn om nieuwe wegen te bewandelen.

Ruud Groenteman
Ik heb veel ervaring in het onderwijs. Als LVSC-geregistreerd supervisor verzorg ik coachingstrajecten en supervisies. Daarnaast ben ik trainer en 
NMI-registermediator en heb ik ruime ervaring met mediations binnen bedrijven en met omgangsbemiddeling (ouderschapsplan). Ik ben tevens rechtbankmediator. Ik raak telkens weer geïnspireerd door mensen die hun eigen situatie ten gunste weten te wijzigen. Het is bijzonder dat te ondersteunen.

Coaching
Supervisie
Wie zijn wij
Training
Advies
Communicatie bij scheiden

Mediation
Contact
je talenten optimaal gebruikt